Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії міської ради представлено звіт міського голови про діяльність виконавчих органів та про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади

Дата: 28.02.2020 14:56
Кількість переглядів: 6520

Фото без опису27 лютого відбулась тридцять третя сесія міської ради, на якій було представлено звіт міського голови про діяльність виконавчих органів та про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади.

Відповідно до Регламенту роботи ради всі проєкти рішень попередньо розглянуті на засіданні чотирьох постійних профільних комісій.

Перед початком роботи сесії міський голова вручив Почесні грамоти Чернігівської обласної ради виконуючим обовязки старост Валентині Артеменко та Михайлу Сахариленку з нагоди відзначення ними ювілейних дат.

Розпочалась робота пленарного засідання з доповіді міського голови, який представив присутнім звіт про діяльність виконавчих органів ради та про виконання Програми соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади за 2019 рік. Свою доповідь Сергій Деденко продемонстрував у вигляді презентації, у якій графічно зобразив всі зміни та досягнення 2019 року.

У роботі сесії взяли участь: депутати міської ради, керівники комунальних підприємств, організацій та установ, представники громадських організацій.

Депутати внесли зміни до рішення міської ради від 24.12.2019 року № 664 «Про бюджет Семенівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Радою прийнято блок рішень щодо діяльності новоствореного відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Семенівської міської ради. Зокрема, затверджено регламент роботи відділу, графік роботи та перелік адміністративних послуг.

З метою реалізації на території Семенівської ОТГ державної політики у сфері міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів, а також протидії нелегальній міграції, забезпечення розвитку, належного виконання функціональних завдань та удосконалення діяльності Семенівського районного сектору УДМС, депутатами ради затверджено Комплексну програму з реалізації міграційної політики Семенівського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2020 рік.

У ході сесії прийнято рішення про звернення Семенівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України. У зверненні порушена проблема механізму відкриття ринку землі. З огляду на те, що відкриття ринку матиме фундаментальні наслідки не лише для сучасного, а й для майбутнього покоління українців. Саме тому це питання має вирішуватися виключно на Всеукраїнському референдумі.

Враховуючи звернення в. о. старости сіл Любові Горової, з метою оформлення документів на об’єкти нерухомості, міською радою прийняте рішення про присвоєння назв вулиць в селі Карповичі.

Загалом до порядку денного пленарного засідання було внесено 43 питання. Серед розглянутих питань 23, що стосуються земельних відносин та 6 - управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь