Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На порушників правил благоустрою накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафів

Дата: 03.03.2020 07:59
Кількість переглядів: 6694

Фото без описуПри виконавчому комітеті Семенівської міської ради утворена адміністративна комісія, яка в період з 01.01.2020 по 29.02.2020 року розглянула 3 адміністративні справи про порушення правил благоустрою.

Громадський інспектор з контролю за благоустроєм у населених пунктах Семенівського району Чернігівської області Генадій Полюхович виявив факти вивозу сміття у невідведені для цього місця та склав протоколи про адміністративні правопорушення.

За результатами розгляду адміністративних протоколів адміністративною комісією було винесено постанови про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафів у розмірах: на двох мешканців м. Семенівка по 340 грн з кожного та на одного мешканця – 680 грн.

Вивіз сміття на території Семенівської міської ради здійснює КП «Семенівське», це зручно та не потребує багато затрат. Проте деякі громадяни продовжують вивозити сміття у ліс та інші невідведені для цього місця, тим самим здійснюючи адміністративні правопорушення.


Коментарі:

Анонім
2020-03-13 09:04:51

І ще одне прохання. Не висаджуйте у міському парку ялину. Це звичка радянських часів. Парк повинен бути світлим. І для ялини потрібен кислий грунт. Посадкове пісце треба ретельно готувати. Ви ж бачите, що вони сохнуть. Не приживаються. І тротуари приведіть до ладу. Поправте бардюри, докладіть цеглин яких не вистачає. Бо рознесуть.

Анонім
2020-03-13 08:57:47

А за оті машини, що зробили парковку у міському парку будуть штрафи накладати? Це біля старого пенсійного фонду. Агро-трейд. І оті набожні люди, що до церкви себе возять , мабуть у Бога пробачення просять за те що на машині до церкви підїзджають. Ну нехай вже один піп. Так ні- і прихожани тудиж.А там діти . там бібліотека, зона відпочинку. А біля нового пенсійного ? Що вто за колдобина на тротуарі в якій постійно паркуються автомобілі. На тротуарі майже паркуються, Карл! Теж саме біля будівлі застави. Та і біля спорт-школи у парку постійно ввечері авто стоїть. Та по тій дор1жці.ходити боязко, а він на машині їзде. Пане голово! Виїзд з Лікарняного Хуторка на вул Березова Роща бачили? Біля лікарні. Три роки тому його там не БУЛО! А тепер пробачте болото і куряче гівно! І це центр міста. Чому ви цього не бачите?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь