Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Головні напрямки роботи структурних підрозділів міської ради на поточний тиждень визначено на щотижневій апаратній нараді

Дата: 03.03.2020 14:17
Кількість переглядів: 6483

Фото без описуУ понеділок, 2 березня, відбулася чергова апаратна нарада при міському голові з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань життєдіяльності громади. Керівники  відділів прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та про стан виконаних доручень. Обговорили план роботи на поточний тиждень.

Розпочалась нарада з обговорення роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг», який починаючи з 2 березня функціонуватиме, як структурний підрозділ Семенівської міської ради. Відтепер видача довідок для населення здійснюватиметься адміністратором відділу ( кабінет №16, другий поверх адмін. приміщення). У зв’язку з переходом реєстраційної служби до міської ради реєстратори тимчасово не зможуть здійснювати функції з державної реєстрації речових прав повною мірою. Створення ЦНАПу при міській раді обумовлено вимогами чинного законодавства.

У комунальному закладі «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» розпочав роботу новий лікар сімейної медицини Кравченко Тетяна Олексіївна.

Далі мова йшла про позитивні моменти минулого тижня, а саме про здобутки юних хортингістів на чемпіонаті України з даного виду спорту, який відбувся 28-29 лютого у місті Київ. Семенівщину представляли 15 спортсменів, які привезли додому перемогу. Золото здобули Буданов Ілля, Ігнатенко Євген, Охріменко Аліна, Козік Юлія, Садовніков Кирило та Тишик Вероніка; срібло – Голуб Єлизавета, Гончаренко Єва, Воробей Аліна; бронзовими призерами змагань стали Кузьменко Софія, Бахир Кирило.

Не оминули увагою й культурне життя громади. Відділом культури та туризму проводиться активна підготовка двох яскравих заходів весни: концертної програми до міжнародного жіночого дня та Поліського Вернісажу.

Також, увагу приділено темам благоустрою міста (найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи мосту по вул. Сенько) та роботі з виявлення та упорядкування безхазяйного майна.

По завершенню наради посадовим особам надано доручення в межах компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь