Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій апаратній нараді обговорювали найактуальніші питання життєдіяльності громади

Дата: 17.03.2020 10:32
Кількість переглядів: 6520

Фото без описуПід керівництвом міського голови Сергія Деденка у понеділок, 16 березня, відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Так, зокрема, міський голова зазначив, що починаючи з 16 березня видача довідок та реєстрація (зняття з реєстрації) місця проживання здійснюватиметься відділом «Центр надання адміністративних послуг». Інформація згідно запитів на громадян та прийняття заяв на надання матеріальної допомоги також здійснюватимуться адміністраторами відділу. Відділ «Центр надання адміністративних послуг» знаходиться на другому поверсі адмінбудівлі (кабінет №16).

Одним з найголовніших стало обговорення питання, щодо зростання кількості хворих на респіраторні вірусні інфекції. Оскільки наразі на території України введено карантинні заходи пов’язані з корона вірусом, міський голова наполегливо просить мешканців Семенівської ОТГ з розумінням віднестись до таких заходів та обмежити перебування в громадських місцях особливо це стосується дітей та людей похилого віку.

Продовжуючи тему карантину начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Кресс повідомила про необхідність дистанційного навчання в закладах освіти та додала, що відділ освіти наразі проводить активну роботу в даному напрямку, оскільки в сільській місцевості є проблеми з інтернет зв’язком.

Не оминуло обмеження й культурне життя громади, від сьогодні закрито бібліотеки ОТГ, відмінені дискотеки та інші масові заходи заплановані на період до 3 квітня.

Під час апаратної наради було розглянуто питання щодо проведення ремонтних робіт в закладах освіти на час припинення освітнього процесу.

Міський голова порушив питання благоустрою території міста, на цьому тижні комунальне підприємство Семенівське проводитиме ремонтні роботи на території ринку. Також бригада з благоустрою здійснюватиме ремонтні роботи по вуличному освітленню в старостинських округах й проводитиме видалення та обрізку дерев у місті.

Також в ході наради піднімалися питання щодо безхазяйного майна, зазначимо, що відділами житлово-комунального господарства та комунального майна вередеться системна робота по виявленню та впорядкуванню такого майна.

Обговорюючи найближчі плани, Сергій Деденко повідомив про проведення 26 березня чергової сесії міської ради та дав відповідні доручення відповідальним за проведення засідання.

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни виконання.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь