Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тимчасові обмеження на період карантину

Дата: 17.03.2020 12:15
Кількість переглядів: 7036

Фото без описуЗ метою запобігання захворюванню, викликаному поширенням коронавірусу COVID – 19, Семенівським міським головою прийнято розпорядження № 55 від 17.03.2020 «Про додаткові заходи спрямовані на запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Семенівської громади», згідно якого:

З 17 березня 2020 року:

1. Заборонити:

1) В адміністративних межах Семенівської міської ради  проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів. Як виключення дозволити заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

2) Роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), інших закладів розважальної діяльності, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;

3) Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньо обласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями), перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах у звичайному режимі руху, перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі.

2. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, суб'єктам підприємницької діяльності в разі можливості організувати дистанційний режим роботи працівників.

3. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.

4. Рекомендувати аптекам, підприємствам, установам та організаціям, які здійснюють торгівлю продуктами харчування та побутовими товарами, подовжити режим роботи закладів торгівлі для запобігання скупченню великої кількості відвідувачів.

Також відповідно до наказу начальника відділу культури та туризму від 16.03.2020 року «Щодо запровадження карантину»:

- скасовано проведення культурно-мистецьких заходів у закладах культури відділу культури та туризму Семенівської міської ради.

- обмежено перебування дітей та молоді у закладах культури відділу культури та туризму Семенівської міської ради.

- припинено обслуговування відвідувачів у бібліотеках КЗ «Семенівська централізована бібліотечна система».

- припинено навчальний процес у КЗ «Семенівська дитяча музична школа».

- припинено проведення репетицій та діяльність гуртків, любительських об’єднань, клубів за інтересами у клубних закладах.

- припинено обслуговування відвідувачів у КЗ «Семенівський історико-краєзнавчий музей».

 

Організаційний відділ міської ради


Коментарі:

дима
2020-03-18 11:28:59

я так и не понял у нас карантин или нет

Анонім
2020-03-17 18:51:00

А у нас на території громади трамваї і тролейбуси вже їздять? Чи просто скопіювали з постанови КМУ?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь