Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет прийняв рішення про додаткові заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Семенівської громади

Дата: 24.03.2020 15:57
Кількість переглядів: 6586

Фото без описуСьогодні виконавчий комітет міської ради, під головуванням міського голови Сергія Деденка, на позачерговому засіданні, розглянув  питання про додаткові заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню коронавірусу COVID – 19 на території Семенівської громади.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19» зі змінами та враховуючи протокол позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 березня 2020 року №5 виконавчий орган прийняв рішення про заборону з 25 березня 2020 року роботи ринку комунального підприємства «Семенівське» та вуличної торгівлі на території населених пунктів Семенівської міської ради.

Рішенням виконкому також заборонено відвідування громадянами, які прибули з-за кордону, громадських місць на території населених пунктів Семенівської міської ради протягом 14-діб з дати прибуття.

Прийнятим нормативним актом також введено заборону на  відвідування дитячих та спортивних майданчиків (стадіонів) на території Семенівської міської ради.

З метою дотримання мешканцями громади карантинного режиму рішення виконкому направлено до Семенівського відділення поліції Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. 

Тож тепер до осіб, які порушують заходи, спрямовані на запобігання розповсюдженню коронавірусу COVID – 19 на території Семенівської громади, будуть застосовані штрафні санкції.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь