Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет надав дозвіл здійснювати торгівельну діяльність непродовольчою групою товарів на території ринку КП «Семенівське», але не для всіх

Дата: 14.05.2020 14:52
Кількість переглядів: 6447

Фото без опису

13 травня на позачерговому засіданні, яке відбулось під головуванням міського голови Сергія Деденка, члени виконкому надали дозвіл суб'єктам господарювання, які зареєстровані на території Семенівської міської ради здійснювати торгівельну діяльність непродовольчою групою товарів на території ринку КП «Семенівське».

 Що стосується інших суб'єктів господарювання, то виконком надав дозвіл на здійснення торгівельної діяльності лише громадянам, які реалізують наступні товари: насіння і садівний матеріал; добовий молодняк свійської птиці за умов забезпечення персоналу (зокрема захист обличчя та очей) та відвідувачів засобами індивідуального захисту (зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно та з дотриманням інших санітарних та протиепідемічних заходів).

До закінчення карантину залишаються обмеження на здійснення торгівельної діяльності непродовольчою групою товарів на ринку для всіх інших суб'єктів господарювання.

Колегіальний орган встановив певні вимоги щодо здійснення торгівельної діяльності:

 -  одночасне перебування відвідувачів на ринку не повинно більше  1 особи на 10 квадратних метрів площі ринку;

 - обмеження контакту між працівниками та відвідувачами повинно здійснюватись шляхом організації обслуговування з дотриманням принципу соціального дистанціювання.

На засіданні виконкому внесені зміни до деяких рішень виконавчого комітету. Зокрема, змінено обмеження щодо режиму роботи всіх закладів  торгівлі на території Семенівської міської ради, який встановлений з 22.00 год. до 07.00 год., крім аптек, автозаправних станцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь