Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет прийняв рішення щодо послаблення окремих протиепідемічних заходів

Дата: 29.05.2020 16:53
Кількість переглядів: 6584

 

Фото без опису       Сьогодні виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо послаблення протиепідемічних заходів в закладах культури та відновлення роботи м’ясо-молочного павільйону на території ринку КП «Семенівське» на період карантину.

        Першим на засіданні виконавчого комітету заслуханий звіт в.о. старости сіл Погорільці, Лосівка, Тополівка Віктора Василенка, який окреслив основні напрямки діяльності старостату у вирішенні питань життєдіяльності відповідних територій, проведенні робіт по освітленню та благоустрою населених пунктів.

       Виконавчий орган  затвердив відповідний нормативний акт щодо удосконалення роботи старостинського округу,  підвищення рівня виконавської дисципліни  установ і закладів міської ради.

       Враховуючи стабільну епідемічну ситуацію в населених пунктах громади, відсутність зафіксованих випадків захворювань на коронавірусну інфекцію, відповідно до рішення Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки від 12.05.2020 р. члени виконкому надали дозвіл здійснювати свою діяльність суб'єктам господарювання, які зареєстровані на території Семенівської міської ради у приміщенні м'ясо-молочного павільйону на території ринку КП «Семенівське», за умови:

      - забезпечення персоналу  відвідувачів засобами індивідуального захисту;

     - обмеження відвідувачів - не більше 1 особи на 10 квадратних метрів площі ринку з дотриманням принципу соціального дистанціювання».

       Виконком також прийняв рішення про послаблення окремих протиепідемічних заходів в закладах культури громади та дозволив:

        - з 1 червня 2020 року в комунальному закладі «Семенівська дитяча музична школа» відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб, учням, які не мали технічної можливості під час карантинних заходів отримувати знання у повному обсязі, за умови дотримання встановлених протиепідемічних вимог і карантинних обмежень, рекомендацій МОЗ України та постанов Головного державного санітарного лікаря України;

        - з 10 червня 2020 року діяльність закладів культури, зокрема, з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), у тому числі проведення культурних заходів на свіжому повітрі, проведення заходів у приміщеннях здійснювати виключно за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі приміщення, де проводиться захід.

Наступним було розглянуто та погоджено встановлення контингенту учнів, педагогічних ставок,  розмір  батьківської плати та встановлення додаткових пільг за навчання дітей у КЗ «Семенівська дитяча музична школа» на 2020-2021 навчальний рік. Розмір плати за навчання дітей у КЗ «Семенівська дитяча музична школа» та перелік пільгових категорій дітей  залишилися на рівні існуючого.

         На засіданні виконавчого комітету затвердженні  норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів Семенівської міської ради, що надаються комунальним підприємством «Семенівське» та прийняті рішення з інших питань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь