Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На апаратній нараді обговорювали плани на найближчий період

Дата: 23.06.2020 09:03
Кількість переглядів: 6502

Фото без описуПід керівництвом міського голови Сергія Деденко відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Обговорювали початок проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників шкіл громади. Зокрема мова йшла про планування заходів з підвозу до місць проведення ЗНО.

Також в цей період  заклади освіти проводять роботи з підготовки до опалювального періоду, заготовляючи паливо для твердопаливних котлів.

Негативним моментом тижня, що минув для ЗСО №5 стало пошкодження даху під час бурі, яка днями вирувала на території міста. За повідомленням головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Олексія Кистерного, ситуація на контролі відділу й наразі ведуться підготовчі роботи з ліквідації наслідків негоди.

Серед головного - обговорення питання будівництва водогону по вул., Новоселиця. Зараз проходить закупівля обладнання та матеріалів для водогону, незабаром має розпочатись будівництво.

Міський голова порушив питання благоустрою території громади. Цього тижня планується проведення ремонтних робіт вуличного освітлення, скошення зеленої маси по вул., Замістя, Червона Площа та у міському парку.

Обговорюючи благоустрій міського парку та й взагалі тему озеленення нашаго міста хочеться звернутися до жителів з проханням не забирати рослини, висаджені працівниками КП «Семенівське», до приватних обість.

Далі мова йшла про необхідність наведення ладу в місцях відпочинку парку. Оскільки після вихідних та св'ят, дитячий майданчик змінюється до невпізнаваності (з’являється купа сміття, понівечені гойдалки ), заплановано провести найближчим часом нараду з керівниками щодо встановлення камер відео спостереження з прожекторами.

Ще одне болюче для нашої громади питання – дороги. За словами заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Кравцова на цей тиждень заплановано проведення ямкового ремонту міських доріг.

Під час апаратної наради було розглянуто питання, яке зараз хвилює весь світ, а саме кількість виявлених хворих на коронавірус. Зазначимо, що в нашій громаді таких осіб троє і всі вони в задовільному стані. На нараді головний лікар комунального некомерційного закладу «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Таіса Іваненко нагадала про необхідність дотримання правил особистої гігієни, дотримання соціальної дистанції особливо в громадських місцях та за можливості обробляти руки та поверхні антисептичними засобами. Особливо це стосується людей, робота яких пов’язана з прийомом громадян.

По завершенню апаратної наради було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  та визначено терміни виконання.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь