Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На щотижневій апаратній нараді обговорювали пріоритетні напрямки роботи

Дата: 06.07.2020 16:39
Кількість переглядів: 6479

Фото без опису Сьогодні, 6 липня, міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду з посадовими особами міської ради та керівниками структурних підрозділів.

Під час наради обговорювали стан виконання доручень минулого тижня та планування заходів на поточний період. Зокрема сьогодні на 19 годину заплановано зустріч з мешканцями багатоквартирного житлового будинку № 14 розташованого по вул. Самойловича щодо відключення від централізованого опалення та встановлення індивідуальних котлів.

Окрема увага була приділена інформації щодо стану захворюваності населення на COVID-2019, станом на ранок понеділку нових випадків захворювання не виявлено.

Далі розглядали поточні проблеми роботи медичної галузі, а саме підготовка до нового опалювального сезону та переведення опалення Центру первинної медико-санітарної допомоги на тверде паливо.

Серед запланованого на найближчий час було озвучено: заходи по благоустрою населених пунктів громади (чистка та відновлення вуличних колодязів, видалення чагарників та аварійних дерев, ремонт дорожнього покриття по вул., Пряма, ліквідація стихійних сміттєзвалищ). Також на цьому тижні планується проведення робіт зі встановлення водогону по вул.  Новоселиця.

 За повідомленням керівника КП «Семенівське» Дмитра Коленченка пріоритетним завданням зараз є ліквідація пожежі на міському сміттєзвалищі.

У зв’язку з дотриманням адаптивного карантину під час наради прийнято рішення про недоцільність проведення масового святкування Івана Купала.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь