Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет прийняв рішення щодо приватизації об’єктів комунальної власності та затвердив склад Молодіжної ради при Семенівській міській раді

Дата: 10.07.2020 15:12
Кількість переглядів: 6496

Фото без опису10 липня члени виконкому зібрались на позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, де розглянули п'ятнадцять актуальних питань,  чотири з яких стосуються приватизації об’єктів комунальної власності. Головував на засіданні міський голова Сергій Деденко.

Колегіальний орган прийняв рішення про завершення приватизації об’єкта нерухомого майна – сільського клубу в с. Ферубки, який продано на аукціоні через торгову електронну систему. В результаті реалізації зазначеного майна міський бюджет поповнено в сумі 22,5 тис. грн.

З метою проведення приватизації об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі лазні в с. Погорільці  виконком затвердив висновок рецензента ТОВ ЕКФ «Десна – експерт» про проведену незалежну оцінку майна.

Для проведення електронних торгів – аукціону з продажу нежитлової будівлі лазні в с. Погорільці виконавчий комітет затвердив умови продажу цього об’єкту, які розроблені аукціонною комісією: призначена дата аукціону; визначені розміри внесків та встановлена кількість кроків аукціону.

Рішенням виконкому сформований склад комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення мешканцям Семенівської міської ради.

За поданням відділу освіти, молоді та спорту та з метою створення постійно діючого колегіального консультативно-дорадчого органу  при Семенівській міській раді виконком затвердив склад Молодіжної ради, яку очолює житель м. Семенівка Іван Курпас.

На засіданні також розглянуті та підтримані питання постановки мешканців громади на квартирний облік, упорядкування адресного господарства та  видалення зелених насаджень.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь