Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення мешканцям Семенівської міської ради

Дата: 17.07.2020 16:53
Кількість переглядів: 6497

17 липня, під головуванням міського голови Сергія Деденка, проведено засідання виконавчого комітету, на якому на виконання місцевої Програми  колегіальний орган прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення мешканцям Семенівської міської ради.

Проєкт рішення з цього питання підготовлений на підставі протоколу засідань, утвореної виконавчим комітетом комісії, яка  розглянула надані мешканцями багатоквартирного житлового будинку по вул. Самойловича, 14 документи. Під час розгляду питання комісія враховувала матеріальний стан, наявність пільг та соціальний статус громадян.

Виконавчий комітет схвалив суми матеріальної допомоги  мешканцям  у розмірах, визначених комісією. На ці цілі з міського бюджету буде виділено 155, 0 тис. грн.

На засіданні виконкому також заслухано звіт генерального директора Таіси Іваненко про виконання  фінансового плану комунального некомерційного підприємства Семенівської міської ради Чернігівської області «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2019 рік та затверджено фінансовий план на 2020 рік.

У своєму виступі керівник медичного закладу наголосила, що комунальне підприємство працює стабільно, без затримки виплат по заробітній платі та фінансується за рахунок коштів Національної служби здоров’я України,  підтримки міського бюджету та фінансування Жадівської сільської ради, яка виділяє кошти на утримання Жадівського фельдшерського пункту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь