Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 21.07.2020 12:15
Кількість переглядів: 6501

Фото без описуМіський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду, в ході якої підведені підсумки роботи структурних підрозділів за попередній тиждень та окреслено напрямки над якими планується попрацювати найближчим часом.

Розпочалось засідання з обговорення участі громади в програмі USAID DOBRE. Саме над цим останнім часом працювали відділи та всі структурні підрозділи міської ради.

Зазначимо, що програма USAID DOBRE впроваджується організацією Глобал Ком’юнітіз задля підтримки розвитку спроможності об’єднаних територіальних громад належно управляти ресурсами, підвищувати якість комунальних послуг, стимулювати місцеву економіку та залучати громадян до прийняття рішень на місцевому рівні.

Серед найактуальніших питань – кількість хворих на коронавірус. За повідомленням генерального директора комунального некомерційного закладу «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Таіси Іваненко нових випадків на території ОТГ не виявлено.

Одне з основних питань, яке розглядалося в ході наради – виконання дохідної частини міського бюджету. Міський голова Сергій Деденко обговорював з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів шляхи мобілізації надходжень до кошику громади.

Начальник відділу агропромислового розвитку та земельних відносин Олексій Здота доповів про участь міської ради в аукціоні з продажу права оренди земель комунальної власності, який відбувся на минулому тижні.

Також, за словами начальника відділу комунального майна Людмили Салімон, розпочато аукціонну процедуру з продажу об’єкта нерухомого майна, а саме колишнього приміщення дитячого садочку в селі Миколаївка.

На засіданні йшла мова про підготовку до опалювального сезону, проведення заходів з благоустрою, підготовку поточної звітності відділами фінансів та бухгалтерського обліку.

По закінченню наради очільником ради надано відповідні доручення посадовим особам у межах їх повноважень.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь