Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком заслухав звіт про виконання міського бюджету за І півріччя поточного року  

Дата: 23.07.2020 16:05
Кількість переглядів: 6984

Фото без описуСьогодні міський голова Сергій Деденко провів позачергове засідання виконавчого комітету, на якому начальник фінансового відділу міської ради Валентина Левченко представила присутнім звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2020 року.

З її доповіді, до загального фонду  міського бюджету  за 1 півріччя 2020  рік надійшло 31644,3 тис. грн. власних доходів або 106,7 %. З 17 джерел, що формують дохідну частину загального фонду міського бюджету, по 3 видах не забезпечено виконання, а саме :

- по податку на нерухоме майно 81,0% , недоотримано 65,0 тис. грн.

- по земельному податку  на 81,6%  недовиконання 1123,6 тис. грн.;

- по  державному миту  67,3% недовиконання плану  21,8 грн.

По податку на доходи фізичних осіб план виконаний на 108,7%  надійшло 16041,3 тис. грн.,  при плані  14763,6 тис. грн. 

Найвищий відсоток виконання плану досягнуто  по  рентній платі за спеціальне використання лісових ресурсів 136,3% та по платі за надання адміністративних послуг 176,5 %.

План по місцевих податках і зборах, що надходять до загального фонду,  виконаний на 87,2 % (план 9245600 грн., факт 8066252 грн.). У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зменшились на  1311,1 тис. грн. або на 86,0%.

Що стосується видаткової частини бюджету, то у структурі видатків  85%  складають витрати на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Виконавчий комітет погодив проєкт рішення «Про звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2020 року» та виніс це питання на  чергову сесію.

Для вирішення питань забезпечення житлових прав та соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та громадян, які до досягнення ними повноліття мали статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування рішенням виконавчого комітету утворена відповідна комісія та затверджено Положення про її діяльність.

З метою забезпечення на території населених пунктів Семенівської міської ради конституційних прав і свобод громадян, дотримання виборчого законодавства виконком затвердив Порядок розміщення інформаційних наметів та визначив місця для їх розміщення на території населених пунктів Семенівської міської ради.

Розглянувши заяву та відповідно до чинного законодавства України, на підставі наданих розрахунків АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», члени виконкому вдруге розглянули це питання та, після проведеної роботи представників енергопостачального підприємства з населенням, прийняли рішення про встановлення внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку у двох житлових будинках: по вул. Самойловича, буд. 14, та по вул. Центральна, буд. 9. Такі внески мешканці зазначених багатоповерхівок будуть сплачувати оди раз у квартал.

 На засіданні також прийняті рішення про введення в експлуатацію об’єкту благоустрою – постаменту письменнику О.К. Толстому, який розташований в селі Погорільці та про зміну поштової адреси будівлі лісосушарки.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь