Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання тридцять сьомої сесії міської ради

Дата: 28.07.2020 17:00
Кількість переглядів: 6563

Сьогодні, відбулась чергова сесія міської ради сьомого скликання, під головуванням міського голови Сергія Деденка.

На розгляд сесії було винесено 38 питань, які відповідно до регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

Розпочалося пленарне засідання із затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2020 року.

Наступним депутати внесли зміни до рішення міської ради від 24.12.2018 року № 664 «Про бюджет Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». За рахунок перевиконання дохідної частини загального фонду міського бюджету збільшено асигнування на: оплату праці працівникам бюджетних установ громади; видатки з благоустрою; фінансування за Програмою удосконалення охорони та облаштування державного кордону України; надання фінансової допомоги КНП «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Перерозподіл запланованих видатків галузі освіти дасть змогу виплатити заробітнну плати обслуговуючому персоналу закладів загальної середньої освіти за ІІ-гу половину липня та І половину серпня. Буде надано субвенцію районному бюджету для забезпечення проходження обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти на суму 45500 грн.

Далі колегіальним органом надано згоду на прийняття із спільної власності територіальних громад міста та сіл Семенівського району Чернігівської області комунального некомерційного підприємства «Семенівська центральна районна лікарня» Семенівської міської ради Чернігівської області та Семенівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської районної ради Чернігівської області до комунальної власності міської ради.

З метою збільшення надходжень до місцевого бюджету та для раціонального використання майна, депутати підтримали ряд рішень щодо управління та упорядкування майна комунальної власності Семенівської міської ради.

На сесії розглянуто та прийнято 20 земельних питань, щодо надання дозволу та затвердження технічної документації із землеустрою, вилучення земельних ділянок, про продовження або припинення дії договорів оренди, про проведення земельних торгів у формі аукціону та інше.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь