Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет надав дозвіл суб'єктам господарювання, які не зареєстровані на території міської ради,  здійснювати торгівельну діяльність на території ринку КП «Семенівське»

Дата: 30.07.2020 16:49
Кількість переглядів: 6461

Фото без опису Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради, було розглянуто та одноголосно підтримане питання про надання суб'єктам господарювання, які не зареєстровані на території Семенівської міської ради, дозволу на здійснення торгівельної діяльності продовольчою та непродовольчою групою товарів на території ринку КП «Семенівське», за умови дотримання санітарних та протиепідемічних заходів. Головував на засіданні міський голова Сергій Деденко.

У ході обговорення питання члени виконкому зазначали, що від місцевих жителів надходять звернення щодо надання дозволу на здійснення торгівельної діяльності усім іншим підприємцям, так як ціни на продукти та інші товари у місцевих суб'єктів господарювання у період карантину зросли.        

Рішенням колегіального органу також надано дозвіл на розміщення суб’єктів торгівлі на території ринку КП «Семенівське» (територія колишнього двору Семенівської райспоживспілки), яка передана комунальному підприємству міською радою в постійне користування.

Нормативним актом виконавчого комітету надано право адміністрації ринку КП «Семенівське» провести роботу щодо розмежування розташування торгових точок в місцях, дозволених для торгівлі по певним категоріям товарів.

На засіданні виконавчого комітету прийнято ряд рішень щодо надання  дозволу на виготовлення проєктної документації по об’єктах реконструкції та капітального ремонту об’єктів благоустрою на території м. Семенівка, с. Костобобрів та с. Чорний Ріг.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь