Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 17.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 6466

Фото без опису17 серпня міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду з посадовими особами та керівниками структурних підрозділів міської ради, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Комунальні підприємства громади працюють в штатному режимі. КП «Ревна» здійснює поточні ремонти водогону, займається підготовкою очисних споруд до зими. КП «Семенівське» проводить валку аварійних дерев по місту та населеним пунктам громади, поточні ямкові ремонти доріг, роботи по благоустрою.

Начальник відділу економіки та інвестицій Новик Тетяна повідомила, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» від 07.02.2018 р. №107, розпочата робота по збору документів від зареєстрованих пасічників для отримання ними в подальшому дотації за бджолосім'ї у розмірі 200 грн. за одну бджолосім'ю.

Відділом комунального майна проводиться підготовка до проведення аукціонів з приватизації будівель дитячого садочку у с. Миколаївка та лазні у с. Погорільці.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, відділом культури та туризму міської ради готуються урочисті заходи та концерт на центральній площі міста.

Заклади освіти громади закінчують ремонтні роботи та підготовку до нового навчального року. Школи готові прийняти дітей на навчання, хоча і з певними обмеженням. Під час навчального процесу у класах діти перебуватимуть без масок. За межами класу на території школи дитина зобов'язана носити маску.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь