Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет проаналізував підсумки роботи бюджетних установ та комунальних підприємств міської ради в осінньо-зимовий період

Дата: 21.08.2020 13:53
Кількість переглядів: 6507

Фото без описуНа порядку денному позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 21 серпня розглянуто питання щодо підготовки до опалювального сезону на 2020-2021 рік

З метою своєчасної підготовки об’єктів соціально-культурної сфери та житлово-комунального господарства міської ради до роботи в осінньо-зимовий період, затверджено ряд заходів які необхідно виконати бюджетним установам та комунальним підприємствам громади.

За рішенням виконавчого комітету порушено клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки житлового будівництва на селі щодо надання довгострокового пільгового кредиту мешканцю Семенівського району на розвиток особистого селянського господарства у сумі 150000 грн.

Для визначення кількості наявних бджолосімей для надання довідки про реєстрацію пасіки рішенням виконкому затверджено склад комісії з обстеження бджолосімей на території Семенівської міської ради.

У зв’язку з придбанням житла за рахунок субвенції з державного бюджету рішенням виконавчого комітету знято з квартирного обліку двох осіб з числа дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебували у списках на позачергове отримання житла.

З метою організації виборчого процесу на території населених пунктів Семенівської міської ради прийнято рішення відвести місця, стенди та дошки оголошень у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

На засіданні також розглянуті та підтримані питання щодо розміщення тимчасових атракціонів під час проведення святкових заходів до Дня Незалежності України, присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна – телятнику у м. Семенівка, та аналювання поштової адреси повністю зруйнованого будинку по вул. Качуково у м. Семенівка.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь