Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова тридцять восьма сесія міської ради

Дата: 28.08.2020 15:40
Кількість переглядів: 6605

Фото без опису У четвер, 27 серпня відбулась чергова сесія міської ради сьомого скликання, на якій головув міський голова Сергій Деденко.

На розгляд сесії було винесено 39 питань, які відповідно до регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

Першим рішенням депутатський корпус підтримав внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року №664 «Про бюджет Семенівської міської об'єднаної територіальної громади на 2020».

Далі колегіальним органом було внесено зміни до трьох місцевих програм, зокрема:

  • Програма «Безпечне місто та профілактика правопорушень на 2018-2020 роки»;
  • Програма «Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Семенівської міської ради Чернігівської області» на 2018-2020 роки»;
  • Програма дитячого харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Семенівської міської ради на 2019-2023 роки.

Затверджено Програму ремонту службового житлового фонду міської ради для забезпечення житлом працівників комунальних некомерційних підприємств Семенівського району Чернігівської області на 2020 рік. Дана програма є комплексом заходів, спрямованих на розв´язання проблеми забезпечення житлом працівників, які мають вищу медичну освіту. Для залучення медичних працівників необхідно надати їм певні соціальні гарантії. Надання придатного для проживання помешкання дасть змогу залучити до роботи в комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров´я Семенівського району спеціалістів з дефіцитних медичних спеціальностей.

Також, затверджено Програму забезпечення житлом громадян, які втратили житло внаслідок пожежі, на території Семенівської міської ради. Основним завданням Програми є створення умов для придбання житла для соціально уразливих груп населення та жителів Семенівської міської ради , які втратили житло внаслідок пожежі.

На сесії розглянуто та прийнято 20 земельних питань, щодо надання дозволу та затвердження технічної документації із землеустрою, вилучення земельних ділянок, про продовження або припинення дії договорів оренди, про проведення земельних торгів у формі аукціону та інше.

Питання про внесення змін до договору оренди земельної ділянки ФГ «Володимир С» не знайшло підтримки депутатів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь