Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 31.08.2020 15:16
Кількість переглядів: 6559

Фото без опису31 серпня міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.

Відділом економіки та інвестицій проводиться робота щодо сплати боржниками місцевих податків (земельний податок, єдиний податок, податок на нерухоме майно), список яких надано Семенівською ДПІ. Так найбільшими боржниками по сплаті податків є: ДП «Укрліктрави», ТОВ «БФ-АГРО-ТРЕЙД», ТОВ «БФ-АГРО-ПЛЮС», Філія Ірванцівський торфозавод ДП «Чернігівторф», ПСП «Олександрівське», ПРАТ «Чернігів-ЛАДА», ФОП Мякін В.В., ФОП Охонько М.М.

За повідомленням генерального директора КНП "Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" - за минулий тиждень у громаді випадки захворювання на COVID-19 не зареєстровані. Лікарями закладу проводяться планові профогляди школярів. Триває установка котла, який буде опалювати приміщення Семенівської центральної лікарні, стаціонарного відділення територіального центру та центру первинної медико-санітарної допомоги.

За повідомленням керівника КП «Семенівське», розпочато плановий вивіз побутового сміття від населення та установ громади. Здійснюється благоустрій та прибирання кладовищ. Також на минулому тижні обстежено аварійні дерева та заплановано їх валку.

На цьому тижні комунальне підприємство проведе роботи по підсипці доріг грунтощебенем. Біля Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 та Гімназії №2 заплановано розміщення пристроїв для примусового обмеження швидкості руху транспортних засобів.

04 вересня о 12:00 год. відділом культури та туризму заплановані заходи з відкриття пам'ятника О.К. Толстому у с. Погорільці. На захід запрошені скульптор погруддя та представники спілки письменників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь