Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Сергій Деденко провів щотижневу апаратну нараду

Дата: 15.09.2020 08:45
Кількість переглядів: 6497

Фото без описуВ понеділок під керівництвом міського голови Сергія Деденко відбулась щотижнева апаратна нарада.

Основними завданнями на поточний тиждень визначено виконання планових показників по наповненню бюджету громади, питання благоустрою міста та поточна робота в житлово-комунальному господарстві ОТГ.

На цьому тижні комунальне підприємство "Ревна" планує розпочати роботи по підключенню с. Газопровідне до водогону в селі Олександрівка.

Ще одне комунальне підприємство працюватиме над благоустроєм центральної частини міста (буде встановлено додатково вуличне освітлення, урни для сміття та лавки). На минулому тижні працівники КП "Семенівське" провели ямковий ремонт доріг та видалення аварійних дерев на території старостинських округів. Також, враховуючи звернення мешканців міста, здійснювався ремонт вуличного освітлення.

За повідомленням генерального директора КНП "Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" - за минулий тиждень у громаді випадки захворювання на COVID-19 не зареєстровані. Триває установка котла, який буде опалювати приміщення Семенівської центральної лікарні, стаціонарного відділення територіального центру та центру первинної медико-санітарної допомоги.

Далі мова йшла про підготовку заходів з нагоди відзначення 77-ї річниці з дня визволення Семенівщини від нацистських загарбників та Дня міста. Урочистості відбудуться у період з 18 по 20 вересня. Окрім вже традиційної концертної програми та пам’ятного мітингу, буде проведено легкоатлетичний забіг започаткований міським головою Сергієм Деденко.

Ще одне питання на якому присутні зосередили увагу - Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». 19 вересня Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на прибирання. В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. Не залишиться осторонь і Семенівська громада за ініціативою міського голови Сергія Деденко працівники міської ради візьмуть активну участь в даній акції.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь