Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семенівці 340 років!

Дата: 21.09.2020 11:40
Кількість переглядів: 7029

Фото без описуКожного року всі жителі нашої громади з нетерпінням чекають на одне з найулюбленіших свят – День міста. Тож 20 вересня ми відсвяткували уже 340-у річницю Семенівки.

Традиційно свято відкрив легкоатлетичний забіг, до якого долучилися усі бажаючі. Продовжилися спортивні заходи волейбольними змаганнями серед жінок та чоловіків, футбольним турніром «Малеча Полісся» серед юнаків 2009 р.н. та воркаут турніром.

Ввечері на жителів та гостей Семенівки на Центральній площі міста чекав урочистий концерт. З вітальним словом до жителів нашої громади  звернувся Семенівський міський голова Сергій Деденко. Також на наше свято завітала та привітала Семенівців з 340-річчям рідного міста заступник міністра молоді та спорту України Ніна Лемеш.

Працівники музею оформили традиційну виставку робіт народних майстрів. Смачною родзинкою святкування стала виставка-конкурс «Смаколики Семенівщини», де були представлені традиційні страви нашої громади. Кожен гість свята отримав почесне право долучитися до вибору переможця та проголосувати за найкращу страву.

Таким чином, І місце було присвоєно – Галаганівському сільському клубу, ІІ місце – централізованій бухгалтерії відділу культури та туризму Семенівської міської ради, ІІІ місце – Хотіївському сільському будинку культури.     

Дітлахи також весело провели час, адже для них працювали атракціони та розважально-ігрова програма. Також вони мали можливість позмагатися у грі Бейблейд, яка зараз дуже популярна. Додавав святкового настрою юним гостям веселий аква-грим.

Дякуємо усім, хто провів цей чудовий сонячний день разом з нами. До нових зустрічей!

        

        

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь