Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 29.09.2020 11:26
Кількість переглядів: 6453

Фото без описуПід керівництвом міського голови Сергія Деденка відбулася апаратна нарада на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Розпочалась нарада з обговорення теми надання дотацій мешканцям громади, які займаються бджільництвом. Нагадаємо, з травня цього року було внесено зміни до постанови, яка регламентує дотаційні виплати пасічникам. Відділом економіки та інвестицій міської ради здійснювались заходи спрямовані на збір документів від громадян. На минулому тижні відділом було проведено інспекційні виїзди з метою обліку кількості бджолосімей, від кількості, яких залежить розмір виплат. Всього до міської ради звернулось 12 осіб, які отримають грошові кошти в сумі від 2000 до 26 000.

Головною темою на якій було акцентовано увагу міським головою стан справ у медичній галузі, зокрема показник захворюваності серед населення на коронавірус. За повідомленням генерального директора комунального некомерційного закладу «Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Таїси Іваненко, клінічно підтверджено один випадок. Це малолітня дитина, яка страждає на цукровий діабет, наразі її стан задовільний, особи котрі контактували з хворою зараз перебувають на самоізоляції.

Також сьогодні про свою роботу на тижні, що минув відзвітували комунальні підприємства.

Працівники КП «Ревна» проводили роботи по заявкам абонентів, відновили колодязь по вул. Прикордонників та працювали над ліквідацією поривів на водопровідній мережі.

Інше комунальне підприємство, котре відповідає за благоустрій працювало над видаленням аварійних дерев по місту та в селі Архипівка, проводило ремонтні роботи вуличного освітлення.

Обговорюючи поточні робочі справи не оминули і культурне життя Семенівщини. На цьому тижні мережею бібліотечних закладів відділу культури та туризму будуть проведені тематичні заходи приурочені до Всеукраїнського Дня бібліотек. Саме на цьому тижні дві міські бібліотеки відзначатимуть ювілейні дати з дня заснування, Центральна районна бібліотека – 125 річницю та Районна бібліотека для дітей – 75 річницю.

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів та установ були надані відповідні доручення в межах їх компетенції.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь