Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком перерозподілив видатки міського бюджету та прийняв рішення з інших актуальних питань громади

Дата: 02.10.2020 16:09
Кількість переглядів: 6458

Фото без опису

Сьогодні засідання виконавчого комітету розпочалося з приємної місії: міський голова Сергій Деденко привітав та вручив Подяку від т. в.о. Міністра освіти України начальнику відділу освіти, молоді та спорту Олені Кресс  за вагомий внесок у галузь «Освіта» та з нагоди Дня працівників освіти.

 Потім після затвердження порядку денного представники виконавчого органу перерозподілили видатки міського бюджету, а саме рішенням виконкому були збільшені призначення на виплату заробітної плати обслуговуючому персоналу закладів освіти у сумі 110,0 тис. грн. та внесені зміни по бюджетному розпису, в зв’язку з розподілом депутатами коштів на виконання доручень виборців.

Виконавчий комітет завершив процедуру приватизації будівлі колишнього дитячого садка в с. Миколаївка та затвердив протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі – лазні в с. Погорільці.

На засіданні виконавчого комітету прийняті рішення, що стосуються введення в експлуатацію двох об’єктів: «Капітальний ремонт проїзної частини вул. Шевченка в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області» та «Капітальний ремонт (відновлення) пішохідної доріжки по вулиці Червона Площа (від центрального входу до міського парку до будівлі №21) у місті Семенівка Чернігівської області», а також про затвердження проєктної документації за робочими проєктами: «Будівництво проїзної частини вул. Першотравнева в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області»  та «Капітальний ремонт проїзної частини по пров. Прикордонників в м. Семенівка, Семенівського району, Чернігівської області».

Члени виконкому надали одноразову матеріальну допомогу для встановлення індивідуального опалення ще одній мешканці багатоповерхівки по вул. Самойловича в м. Семенівка та підтримали всі проєкти рішень, які виносились на засідання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь