Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішенням виконкому до мережі одержувачів коштів місцевого бюджету додатково включені Семенівська міська лікарня та територіальний центр соціального обслуговування

Дата: 09.10.2020 16:14
Кількість переглядів: 6514

Фото без описуСьогодні, члени виконкому розглянули на своєму засіданні 8 питань, які потребували нагального вирішення, серед них - доповнення до мережі одержувачів коштів місцевого бюджету Семенівської міської лікарні та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Провів засідання колегіального органу секретар міської ради Олексій Желтобрюх.

Першим на засіданні розглянуто питання, яке стосується перерозподілу видатків міського бюджету. Зазначені зміни внесені для забезпечення фінансування робіт по будівництву доріг по вул. Польова в м. Семенівка та в зв’язку з спрямуванням депутатами міської ради коштів на виконання доручень виборців. За поданням народних обранців, кошти спрямовані на укріплення матеріально-технічної бази закладів освіти, культури і спорту, благоустрій населених пунктів громади та для надання матеріальної допомоги мешканцям громади.

Наступним виконком прийняв рішення про доповнення до мережі одержувачів коштів місцевого бюджету. Відтепер з жовтня  2020 року Семенівська міська лікарня та територіальний центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради будуть отримувати кошти з бюджету Семенівської об’єднаної громади.

Рішенням виконавчого комітету в міській раді створена комісія для проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг та підтримані інші питання, що стосуються житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь