Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась заключна сесія міської ради сьомого скликання

Дата: 16.10.2020 15:20
Кількість переглядів: 6675

Відбулась заключна сесія Семенівської міської ради сьомого скликання. Головував на засіданні міський голова Сергій Деденко.

На сесію для розгляду та відповідного прийняття рішень було винесено 27 проєктів, 16 з яких стосувались земельних відносин.

Всі питання порядку денного попередньо розглядались на засіданні постійних депутатських комісій міської ради.

На пленарному засіданні міський голова нагородив Почесною грамотою Семенівської міської ради двох депутатів цього скликання – Павла Бондаренка та Петра Ткаченка. Голова подякував всьому депутатському корпусу за плідну співпрацю на користь Семенівської об’єднаної територіальної громади.

Серед основних питань, розглянутих на сесії внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 №664 «Про бюджет Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». В рамках внесених змін, виділення коштів для:

- фінансування районної програми по відшкодуванню аптечним закладам вартості препаратів інсуліну для хворих на цукровий діабет, які проживають на території Семенівського району;

- надання фінансової підтримки КНП «Семенівський районний центр ПМСД» для закупівлі засобів індивідуального захисту для роботи працівників  в умовах поширення захворювання на коронавірус;

- фінансування потреб Територіального центру соціального обслуговування, в тому числі для виплати заробітної плати працівникам;

- виплати заробітної плати штатнім працівникам галузі освіти (обслуговуючому персоналу) за вересень та взяття фінансових зобов’язань з оплати праці за другу половину жовтня.

З метою забезпечення ефективного функціонування комунального некомерційного підприємства «Семенівська міська лікарня», депутати затвердили програму фінансової підтримки цього підприємства.

Також, було розглянуто ряд питань, що стосувались упорядкування та управління об’єктами комунальної власності.

Більшість питань порядку денного сесії стосувались земельних відносин, у ході розгляду яких депутати порушили питання щодо надання дозволів на виготовлення, складання та затвердження технічної документації із землеустрою, проведення земельних торгів у формі аукціону, про передачу земельних ділянок у власність, про вилучення земель.

Одне питання порядку денного, щодо надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою мешканцю громади, депутати не підтримали.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь