Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільнота активних і творчих керівників шкіл випробовувала себе у конкурсі

Дата: 20.11.2020 08:37
Кількість переглядів: 6505

Фото без описуВідділом освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради 19 листопада проведений І тур всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Керівник закладу освіти». Платформа Zoom стала справжнім плацдармом для дискусій та обміну досвідом.

У конкурсі змагалися три директорки зі шкіл нашої громади:  Лупан Оксана Михайлівна, директор Семенівського ЗСО І – ІІІ ст. №1; Тимощенко Наталія Петрівна, директор Погорільського ЗСО І – ІІІ ст.; Лозовська Ліана Миколаївна, директор Семенівського ЗСО І – ІІІ ст. №3.

Члени журі оцінювали конкурсантів щодо знань рамкового Закону України «Про освіту», спеціального Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  педагогіки та психології, управлінської діяльності, уміння знаходити рішення у різних ситуаціях своєї роботи.

Конкурсанти долучилися до спільноти активних, творчих, сміливих керівників – рушійної сили реформ в освіті. Сьогодні вони вийшли із зони комфорту, щоб презентувати свої педагогічні ідеї та досягнення, а також набути новий досвід.

Всі учасники отримали багато позитивних емоцій, досвіду, вміння знаходити рішення під час управлінської діяльності та ще раз перевірили свої знання щодо нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.

Усі директори  не лише здали іспит на знання свого фаху, вони готові до роботи в команді, нових викликів, втілення якісного й корисного контенту, нових думок та сучасних ідей. 

За підсумками І туру переможцем конкурсу «Учитель року 2021» у номінації «Керівник закладу освіти»  стала директор Семенівського ЗСО І-ІІІ ст.. №3 Л.М. Лозовська. Отже, нашу громаду вона й буде представляти у ІІ етапі Конкурсу на рівні області.

Бажаємо їй наснаги, творчого натхнення, рівноваги, спокою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь