Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком вніс зміни до показників міського бюджету

Дата: 20.11.2020 15:40
Кількість переглядів: 6546

Сьогодні виконавчий комітет міської ради розглянув питання, що стосуються фінансування бюджетних установ громади: про перерозподіл видатків міського бюджету та про внесення змін до показників міського бюджету. Засідання виконкому провів міський голова Сергій Деденко.

 Першим члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення  щодо внесення відповідних корегувань до видаткової частини бюджету. Перерозподіл асигнувань між кодами економічної та відомчої класифікації здійснений для забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери за другу половину листопада, взяття зобов’язань для закупівлі кисневого концентратора для КНП «Семенівська міська лікарня» та фінансування інших поточних витрат.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2020 року №984 до бюджету громади надійшли кошти в сумі 183,7 тис. грн. у вигляді субвенції з державного бюджету на забезпечення дезінфікуючими засобами захисту учасників освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Розпорядником цих коштів визначено відділ освіти, молоді та спорту міської ради.

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконавчий орган погодив проєкт рішення міської ради «Про затвердження плану діяльності Семенівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь