Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет вніс зміни до освітньої субвенції на 2020 рік

Дата: 27.11.2020 16:29
Кількість переглядів: 6510

Фото без описуСьогодні у ході засідання виконавчого комітету розглянуто 12 питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Виконавчий комітет вніс чергові зміни до показників міського бюджету. Цього разу відбулося корегування видаткової частини у розрізі головних розпорядників коштів для забезпечення фінансування поточних витрат.

З метою недопущення протермінованої заборгованості із заробітної плати педагогічним працівникам області на засіданні виконкому зменшені  показники освітньої субвенції на 2020 рік на суму 240 тис. грн. Зазначений перерозподіл ініційований Департаментом фінансів для врегулювання ситуації із заборгованості по оплаті праці освітянської галузі між адміністративно-територіальними одиницями нашого регіону.

В зв’язку з нестачею коштів із бюджету громади також виділені кошти в сумі 100,0 тис. грн. районному бюджету для часткового фінансування заробітної плати педагогічним працівникам Жадівської ЗСО І-ІІІ ступеня.

Далі колегіальним органом затверджено кошторис витрат, пов’язаних із підготовкою до новорічно-різдвяних свят та підтримано рішення про дистанційне проведення ІХ відкритого Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж».

Виконкомом порушено клопотання про надання трьом мешканцям громади довгострокового пільгового кредиту на розвиток особистого селянського господарства.

Члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про прийняття на постійне місце проживання до відділення стаціонарного догляду мешканки міста Семенівка та затвердили кошторис витрат, пов’язаних із проведенням Чемпіонату Семенівської ОТГ з міні футболу в 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь