Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Чернігівщині викрито черговий цех з виготовлення горілки

Дата: 07.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 6467

Фото без опису На виконання протоколу наради з учасниками ринку лікеро-горілчаних виробів, під головуванням Прем’єр–міністра України, та рішення робочої групи, утвореної відповідно до Розпорядження Чернігівської ОДА, співробітниками податкової міліції Чернігівської області активізовано проведення перевірочних заходів з протидії правопорушенням на ринку реалізації лікеро-горілчаних виробів.

В грудні поточного року співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, за координації Чернігівської ОДА, викрили черговий «підпільний цех» з виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, в тому числі під маркою всесвітньо відомих брендів.

Не будучи зареєстрованим у якості суб’єкта господарювання та не маючи ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, житель Чернігівської області на території приватного помешкання організував виробництво алкогольного сурогату під виглядом відомих міжнародних торгівельних марок в пластиковій тарі та в тарі «bag-in-box».

Реалізовували ділки свою недоброякісну продукцію в торгівельній мережі Чернігівської області, а також в мережі «Інтернет», шляхом розміщення оголошень в закритих групах мобільних додатків миттєвих повідомлень.

За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено 910 літрів алкогольного сурогату в пластиковій тарі та в тарі «bag-in-box», без марок акцизного податку. Всього вилучено ТМЦ на суму 309 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь