Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«16 днів протидії гендерному насильству»

Дата: 10.12.2020 12:06
Кількість переглядів: 6428

Фото без описуУ нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім'ї є внутрі­шньою проблемою цієї сім'ї і не потребує втручання суспільст­ва, а тим більше держави. Але саме право на захист від насиль­ства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян та дітей зокрема.

Ще недавно в нашому суспільстві вважалося неприйнят­ним говорити відверто про насильство в сім'ї. Проте ця форма насильства існує давно і зустрічається досить часто, вона роз­повсюджена серед людей різних національностей, різного фі­нансового та соціального статусу, в сім'ях різного віросповідання. Крім того насильство має місце, як у відсталих, так і в економічно розвинутих країнах.

Особливо гострою проблемою є насильство над дітьми. Адже стан, який переживають скривджені діти стосуються кожного громадянина суспільства. Реальність така, що існує вірогідність кривдження дітей в усіх соціальних верствах та в усіх сім’ях. Діти – це майбутнє кожної держави. А тому фізичні та емоційні травми, які вони переживають, обкрадають суспільство та усіх його членів зокрема.

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня, Семенівським МЦСССДМ  здійснюється проведення групових заходів з питань гендерного насильства, проводиться районний етап щорічної міжнародної акції «16 днів протидії гендерному насильству» та інформаційна кампанія з висвітлення проблем насильства в сім’ї, запобігання жорстокому поводженню з дітьми.

 

Семенівський МЦСССДМ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь