Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«16 днів протидії гендерному насильству»

Дата: 10.12.2020 12:06
Кількість переглядів: 6416

Фото без описуУ нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім'ї є внутрі­шньою проблемою цієї сім'ї і не потребує втручання суспільст­ва, а тим більше держави. Але саме право на захист від насиль­ства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян та дітей зокрема.

Ще недавно в нашому суспільстві вважалося неприйнят­ним говорити відверто про насильство в сім'ї. Проте ця форма насильства існує давно і зустрічається досить часто, вона роз­повсюджена серед людей різних національностей, різного фі­нансового та соціального статусу, в сім'ях різного віросповідання. Крім того насильство має місце, як у відсталих, так і в економічно розвинутих країнах.

Особливо гострою проблемою є насильство над дітьми. Адже стан, який переживають скривджені діти стосуються кожного громадянина суспільства. Реальність така, що існує вірогідність кривдження дітей в усіх соціальних верствах та в усіх сім’ях. Діти – це майбутнє кожної держави. А тому фізичні та емоційні травми, які вони переживають, обкрадають суспільство та усіх його членів зокрема.

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня, Семенівським МЦСССДМ  здійснюється проведення групових заходів з питань гендерного насильства, проводиться районний етап щорічної міжнародної акції «16 днів протидії гендерному насильству» та інформаційна кампанія з висвітлення проблем насильства в сім’ї, запобігання жорстокому поводженню з дітьми.

 

Семенівський МЦСССДМ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь