Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 03.02.2021 12:13
Кількість переглядів: 6061

Фото без описуВідбулося засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Сергія Деденка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Ревна» від 20.01.2021 року щодо встановлення нових економічно обґрунтованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання, приймаючи до уваги, що процедура доведення інформації до споживачів та обговорення тарифів закінчилась і пропозиції та зауваження на адресу підприємства не надходили, члени виконавчого комітету затвердили тарифи в наступному розмірі :

- централізоване водопостачання за 1м³ - 26 грн.10 коп.  з урахуванням ПДВ;

- централізоване водовідведення за 1м³ - 56 грн.64 коп.  з урахуванням ПДВ.

Зазначимо, що проєкт рішення передбачав збільшення вартості послуг з централізованого водовідведення до 67 грн. 15 коп., за пропозицією міського голови вартість послуги було суттєво знижено.

Окрім того, виконком погодив річний план ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

Далі відповідно до порядку денного було розглянуто та погоджено звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік, який буде представлено на черговій сесії міської ради.

З метою реалізації Програми надання допомоги хворим із хронічною норковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз в медичних закладах Чернігівської області та проживають на території Семенівської міської ради, надано матеріальну допомогу трьом мешканцям громади.

Також виконкомом схвалено Програму поховання померлих одиноких, бездітних та невідомих громадян, яка регламентує процедуру поховання зазначених категорій осіб, а також встановлює гарантії належного ставлення до померлих та збереження місця поховання.

Рішенням членів виконавчого комітету створено опікунську раду, основними завданням, якої є:

-  захист житлових і майнових прав та інтересів непрацездатних осіб та осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно реалізовувати свої права та виконувати свої обов’язки;

- надання пропозицій щодо встановлення опіки (піклування) над фізичною особою, визнаною недієздатною або обмежено дієздатною за рішенням суду, сприяння забезпеченню прав інвалідів, одиноких громадян похилого віку на життя, охорону здоров’я соціальний захист соціальне обслуговування.

Для проведення ефективної, цілеспрямованої діяльності організації і координації заходів щодо охорони навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, раціонального використання і відтворення природних ресурсів схвалено Програму охорони навколишнього природного середовища на території Семенівської міської ради на 2021 – 2022 роки.

Програма покликана визначити стратегічні напрямки для покращення екологічної ситуації довкілля та розробити підходи і механізми розв’язання екологічних проблем на території Семенівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь