Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 15.02.2021 18:03
Кількість переглядів: 6084

Фото без описуСьогодні, 15 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням секретаря міської ради Олексія Желтобрюха.

Розпочалось засідання зі звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства «Семенівське» за 2020 рік. Загальний фінансовий результат по комунальному підприємству становить 141,6 тис. грн прибутку. У зв’язку з карантинними обмеженнями роботи ринку, який підпорядковується КП, підприємство недоотримало прибутку.

У ході засідання члени виконавчого комітету підтримали рішення про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом підтримки житлового будівництва на селі щодо надання довгострокового пільгового кредиту на розвиток особистого селянського господарства мешканці міста Семенівка.

З метою залучення додаткових джерел надходження коштів виконком надав дозвіл на передачу в оренду, без проведення аукціону, двох об’єктів нерухомого майна: зала для фізкультурно-оздоровчих занять у прибудові до будівлі Семенівського міського палацу культури, кімната на першому поверсі адміністративної будівлі міської ради.

Також колегіальним органом погоджено надання матеріальної допомоги на лікування, для встановлення індивідуального опалення мешканцям багатоповерхового житлового будинку, та на поховання.

Продовжуючи розгляд питань порядку денного, з метою підвищення рівня якості медичного обслуговування населення громади, запровадження механізму надання платних медичних послуг КНП «Семенівська міська лікарня», розглянувши клопотання генерального директора Світлани Расулової, виконавчий комітет затвердив перелік платних послуг, що надаються медичним закладом.

На завершення присутні заслухали звіт керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Антоніни Полюхович про роботу зі зверненями громадян  у 2020 році. Вона зазначила, що з 1 січня по 31 грудня 2020 року надійшло 5187 звернень громадян. З них: 4844 заяви, 313 пропозиції та 30 скарг. Більшість питань, які порушувались у зверненях, стосувались земельних відносин, соціального захисту населення, житлового господарства та благоустрою. Розгляд звернень громадян міською радою та її структурними підрозділами проводиться у відповідності до вимог законодавства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь