Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В закладах загальної середньої освіти громади проведені заходи, щодо Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 18.02.2021 14:36
Кількість переглядів: 5978

Фото без описуВідповідно до Плану заходів з підготовки та відзначення в області у 2021 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, затвердженого заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Олександром Савченком від 08 лютого 2021 року, в закладах загальної середньої освіти громади  проведені відповідні заходи.

У  Костобобрівському ЗСО І-ІІ ступенів для учнів 5 класу проведена інформаційна хвилина «Минають дні, ідуть роки, життя листки перегортає, а біль Афгану – на віки в душі чомусь не замовкає».

У бібліотеці Семенівської гімназії №2  оформлена тематична виставка «Доля обрала нас», де зібрані матеріали авторів про мужність українських військових, які брали участь у миротворчих місцях в «гарячих точках» планети, також у закладі для учнів 8 класу організована літературна година «Пільги силою братерства й порозуміння зможемо від війни позбавить світ», де учні читали вірші, присвячені героям «афганцям». У 9 класі відбулось обговорення книги «Пам'ятайте нас», де учні ознайомилися з нарисами про воїнів – інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані, у тому числі про нашого земляка Мотору М. Б.

Класними керівникими закладів освіти проведені виховні години на теми: «Афганістан болить в моїй душі»(Семенівська гімназія №2), «Час і досі не загоїв рани» (Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №1), «Воїни-інтернаціоналісти – ветерани афганської війни» (Іванівський ЗСО І-ІІІст.), «Крізь пекло афганської війни» ( Чорнорізький ЗСО І-ІІ ст.).   

У школах організовано перегляд та обговорення документальних фільмів на афганську тематику: «Ціна чужої війни», « Афганістан. 80-та розвідна рота. 20 років поспіль», «Останній солдат. Афганістан»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь