Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На позачерговій сесії міської ради прийнято звернення щодо недопущення ліквідації Державного підприємства «Семенівське лісове господарство»

Дата: 09.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 5953

Фото без описуСьогодні відбулась п’ята (позачергова) сесія Семенівської міської ради. Головував на засіданні міський голова Сергій Деденко.

На порядок денний було винесено питання щодо письмового звернення до Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського, Народного депутата України Максима Зуєва, голови Державного лісового агенства України Юрія Болоховця, голови Чернігівської обласної державної адміністрації Анни Коваленко, голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко, начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергія Аніщенка «Про недопущення ліквідації Державного підприємства «Семенівське лісове господарство».

Голова громади та депутати глибоко занепокоєні подальшою долею одного з найуспішніших підприємств лісової галузі Чернігівщини – ДП «Семенівське лісове господарство», яке за проектом Держлісагенства в Чернігівській області має бути ліквідовано шляхом приєднання до Новгород-Сіверського лісгоспу і як наслідок наша громада втратить 11 млн 213 тис. грн, що становить 15% власних надходжень бюджету. Навіть часткова втрата цих доходів буде катастрофою для міського бюджету, який і так є дефіцитним.

Ліквідація підприємства це знищення Семенівської громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь