Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо приватизацію    

Дата: 18.03.2021 15:32
Кількість переглядів: 5878

Фото без описуСеменівською міською радою відчужено, як об’єкт малої приватизації,нерухоме майно комунальної власності, нежитлову будівлю (колишнє приміщення складу), яка розташована по вул. Самойловича, буд. 2 Б в місті Семенівка.

Продаж будівлі здійснювався через електронну торгову систему. На аукціоні за методом підвищення стартової ціни, яка складала 332465,43 грн, згідно звіту про незалежну оцінку, прийняв участь один покупець. Ним було надано найбільшу цінову пропозицію в сумі 332501,00 грн, відповідно електронна торгова система визначила його переможцем аукціону. Таким чином мешканець м. Семенівка став переможцем аукціону і новим власником будівлі, а міська рада поповнила бюджет Семенівської міської територіальної громади.

Нежитлова будівля (колишнє приміщення складу), яка розташована по вул. Самойловича, буд. 2 В в місті Семенівка також виставлялась на торги в електронній системі, як об’єкт малої приватизааціїї, за стартовою ціною 284069,11 грн та з половинною вартістю 142034,56 грн. Але два етапи аукціону з підвищенням цінових пропозицій не відбулись з причини відсутності покупців.

Рішенням виконавчого комітету дана будівля знята з продажу на третьому етапі аукціону з покроковим зниженням стартової ціни та найближчим часом буде повторно виставлена на приватизацію в електронній системі на попередніх умовах.

Відділ комунального майна та соціального захисту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь