Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг сім’ям військовослужбовців, встановлення опіки над малолітніми дітьми-сиротами: відбулося чергове засідання виконкому

Дата: 26.03.2021 15:56
Кількість переглядів: 6054

Фото без описуНа черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, 26 березня, прийняті рішення з бюджетних, майнових та земельних питань, щодо згоди на надання пільгових кредитів мешканцям громади та ін.

З метою надання додаткових соціальних гарантій прийнято рішення про відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги сім’ям військовослужбовців, загиблих під час участі в антитерористичній операції: Савенко Тетяні Іванівні та Кістерній Євгенії Михайлівні.

Утворено евакуаційну комісію міської ради, яка є тимчасовим робочим органом виконавчого комітету, що відповідає за планування евакуації на місцевому рівні, підготовку населення до здійснення заходів з евакуації, здійснення контролю за підготовкою проведення евакуації, приймання і розміщення евакуйованого населення, матеріальних і культурних цінностей, затверджено її склад та Положення.

З метою недопущення втрати сімейного оточення трьома дітьми, які через ряд обставин залишилися сиротами, прийняті рішення про встановленнями над ними опіки та призначення опікуна.

Відповідно до заяви матері дитини, подань відділу освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради та Семенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1, з метою соціального захисту дитини, прийнято рішення про влаштування однієї дитини до КЗ «Сновська гімназія».

 

Організаційний відділ

Семенівської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь