Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова прозвітував про діяльність виконавчих органів ради та про виконання Плану соціально-економічного розвитку Семенівської територіальної громади

Дата: 07.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 5959

У вівторок, 6 квітня, відбулась чергова шоста сесія міської ради, в рамках якої було представлено звіт міського голови про діяльність виконавчих органів та про виконання Програми соціально-економічного розвитку громади за 2020 рік.

З метою погодження порядку денного пленарного засідання всі проекти рішень попередньо розглядались на спільному засіданні чотирьох постійних комісій міської ради.

Першим депутати розглянули звіт про діяльність виконавчих органів ради та про виконання Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади за 2020 рік. Вони заслухали доповідь міського голови Сергія Деденка, який у формі презентації продемонстрував аналітичні дані за різними сферами та напрямками діяльності виконавчих органів ради та Семенівської громади, порівнявши 2019 та 2020 роки.

 

Наступним депутати внесли зміни до бюджету на поточний період.

Також до порядку денного було включене питання про затвердження на посаду старости в селах Тимоновичі, Брониви, Заріччя, Калинівське, Лубяне, Медведівка, Чорнозем, але дане рішення не підтримала достатня кількість депутатів.

У ході сесії прийнято рішення про звернення до коммунального підприємства «Чернігівоблагроліс» про передачу прав засновника дочірнього підприємства «Семенівкарайагролісгосп» до Семенівської міської ради.

 

 

Проект рішення щодо включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), не підтримано депутатським корпусом.

 

Загалом до порядку денного пленарного засідання було внесено 62 питання. Серед розглянутих питань - 35 стосувалися земельних відносин, 13 управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь