Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет погодив надання матеріальної допомоги мешканцям громади та затвердив надання платних послуг КНП «Семенівська міська лікарня»

Дата: 12.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 5349

12 квітня під головуванням міського голови Сергія Деденка відбулось засідання виконавчого комітету, на порядок денний якого було винесено 16 питань.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги двом мешканцям громади, які отримують програмний гемодіаліз у медичних закладах Чернігівської області. Також затверджено розпорядження міського голови про надання одноразової матеріальної допомоги за підсумками розгляду звернень громадян.

Наступним рішенням було затверджено надання платних послуг, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Семенівська міська лікарня». Запровадження механізму надання платних медичних послуг має на меті підвищення рівня якості медичного обслуговування населення територіальної громади.

На засіданні розглянуто та погоджено питання про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом індивідуального житлового будівництва на селі про надання довгострокового пільгового кредиту на розвиток особистого селянського господарства мешканцю села Хотіївка.

Також було підтримано ряд рішень стосовно управління об’єктами комунальної власності.

За підсумками розгляду звернень фізичних та юридичних осіб у сфері житлово-комунального господарства присвоєно та анульовано поштові адреси об’єктам нерухомості, надано дозволи на видалення зелених насаджень.

У рамках сьогоднішнього засідання виконкомом прийнято рішення про створення комісії для проведення весняного комісійного огляду автомобільних доріг з метою визначення стану їх експлуатаційного утримання після закінчення зимового періоду і належної підготовки автошляхів до літнього періоду.

Загалом усі проекти рішень були одноголосно підтримані членами виконавчого комітету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь