Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 23.04.2021 14:31
Кількість переглядів: 6005

Сьогодні, 23 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, яке пройшло під головуванням секретаря міської ради Олексія Желтобрюха. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому схвалили проект відкриття інклюзивної групи в Семенівському закладі дошкільної освіти (ясла – садок) комбінованого типу №6 “Сонечко” Семенівської міської ради Чернігівської області з 05 травня 2021 року.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, - про відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг сім’ям військовослужбовців, загиблих під час участі в антитерористичній операції, операції об’єднаних сил.

У блоці питань управління об’єктами комунальної власності, взяття на квартирний облік, що перебуває у загальній черзі на одержання жилого приміщення, як таку, що потребує покращення житлових умов, та питання про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до комунальної власності Семенівської міської ради.

Уже традиційно виконкомом було розглянуто питання з галузі житлово-комунального господарства: - присвоєно поштову адресу будівлі Семенівської гімназії №2 Семенівської міської ради Чернігівської області – вул. Шкільна, буд.1, м. Семенівка. Надано дозволи на видалення зелених насаджень.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь