Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське обговорення щодо припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації

Дата: 14.05.2021 07:46
Кількість переглядів: 6501

Фото без описуПовідомлення про проведення громадського обговорення щодо припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації.

  1. Найменування організатора громадського обговорення – відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області.
  2. Мета: врахування думки жителів громади щодо оптимізації закладів освіти Семенівської міської ради.
  3. У Хотіївському ЗСО І ст. навчається десять учнів в одному класі – комплекті. Таке навчання не є ефективним. Головне – це якість знань, рівень підготовки учнів, вміння набути навиків спілкування в колективі однолітків, вчитися здобувати лідерські якості, мати можливість повноцінного розвитку своїх здібностей та творчої майстерності. Бо тільки у конкурентному учнівському середовищі є у дітей мотивація до кращих результатів у навчанні.

Вартість утримання одного учня закладу за 2020 рік – 72,8 тис. грн. (перше місце по закладах громади). Для учнів Хотіївського ЗСО І ст. планується організований підвіз до закладів освіти громади.

  1. Місце, час проведення громадських слухань - відбудуться 18/19 травня 2021 р. о 10.00 год. в приміщені Хотіївського ЗСО І ст.
  2.  Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) – відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області, вул.Червона Площа,6, м.Семенівка, Чернігівська область, 15400, e-mail: osvita@semenivka-osvita.gov.ua, тел. (04659) 2-11-28.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 15 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

  1. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення - відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області, вул.Червона Площа,6, м.Семенівка, Чернігівська область, 15400, e-mail: osvita@semenivka-osvita.gov.ua, тел. (04659) 2-11-28.
  2. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення  громадського обговорення - Кресс Олена Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту.
  3.  Проект рішення Семенівської міської ради розміщений на офіційному сайті у розділі «Проекти/рішення сесії».
  4. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського фаналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Семенівської  міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до обговорення питання щодо припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь