Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проблемні питання та напрямки роботи Семенівської міської ради на наступний тиждень

Дата: 24.05.2021 15:51
Кількість переглядів: 5790

24 травня під керівництвом міського голови Сергія Деденка відбулась щотижнева апаратна нарада.

Головні проблемні питання на сьогоднішній день – це заборгованість із виплати заробітної плати медичним працівникам та робітникам КП «Ревна».

Основними завданнями на поточний тиждень визначено виконання планових показників по наповненню бюджету громади, поточна робота в житлово-комунальному господарстві громади та завершення навчального року для учнів навчальних закладів громади.

Враховуючи звернення мешканців, на цьому тижні КП "Семенівське" продовжуватиме видалення аварійних дерев та ремонт вуличного освітлення на території громади.

За повідомленням генерального директора КНП "Семенівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" - на сьогоднішній день у громаді на COVID - 19 хворіють 89 осіб. Згідно лабораторних обстежень щотижня виявляються нові випадки захворювань. Найближчим часом має надійти вакцина для щеплень від цієї хвороби, бажаючі вакцинуватися мають повідомити про це свого сімейного лікаря.

Далі мова йшла про підготовку заходів до Дня захисту дітей 01 червня. У рамках свята планується охопити дітей як міської, так сільської місцевості. Заходи будуть проходити на міському стадіоні, на території міського парку та біля Центру дитячої та юнацької творчості.

Далі розглядали поточні проблеми роботи галузі культури - необхідність ремонту даху у центральній бібліотеці міста; потребують ремонтних робіт сільські клуби; заплановано розпочати ремонт покрівлі при вході до Семенівського міського палацу культури.

З метою організації дозвілля молоді у вечірній час із 01 червня поточного року планується розпочати проведення вечорів відпочинку на літньому танцмайданчику в міському парку.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 

Організаційний відділ Семенівської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь