Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Міжнародним Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 07:55
Кількість переглядів: 5822

Найкраще, що має в житті людина – це поява на світ дитини. Бо діти – це дар Божий, і найцінніший подарунок долі. Вони - наше продовження, наші радощі та сенс життя. Проте разом з появою в родині малюка, на плечі батьків лягає величезна відповідальність за подальшу долю, виховання, навчання та вибір життєвого шляху. І всім батькам хочеться, щоб діти були щасливими, здоровими та успішними. Бо протягом усього життя вони живуть і працюють саме для того, аби забезпечити своїм дітям достойне майбутнє.

Не потрібно спішити намагатися подорослішати, бо дитинство - це найкраща пора, сповнена незабутніх вражень, безтурботного дозвілля та здійснення мрій, сподівань та безкінечних бажань. І все це можуть подарувати найдорожчі люди, які постійно поряд, які підставлять плече в скрутну хвилину, і щиро розділять хвилину радості. Це ваші батьки, які теж є частиною вашого життя, і заслуговують на вітання. І творячи для своїх дітей щоденне свято найкращим подарунком є щира посмішка, якій підвласно розтопити навіть найсуворіше серце. Тож нехай сьогодні, в цей святковий день, будуть щасливі діти та їх батьки.

Бажаю всім діткам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

З повагою,

міський голова Сергій ДЕДЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь