Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ «ПРО ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ ХОТІЇВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Дата: 16.06.2021 16:49
Кількість переглядів: 5583

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 13 травня 2021 року Семенівська міська рада та відділ освіти, молоді та спорту оприлюднили на офіційних веб-сайтах інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення Семенівської міської ради «Про припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради  Чернігівської області шляхом ліквідації» за участю здобувачів освіти, батьків здобувачів освіти, працівників закладу освіти.

Публічне громадське обговорення відбулося шляхом проведення зустрічі з батьками учнів та з колективом Хотіївського закладу загальної середньої освіти І ступеня (18.05.2021 р. о 11:00 у приміщенні закладу).

Пропозиції та зауваження до проекту рішення сесії приймалися протягом 15 днів. Пропозиції та зауваження можна було надсилати на електронну або поштову адреси відділу освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради.

За період проведення публічного громадського обговорення проєкту рішення індивідуальних звернень та пропозицій від громадян не надходило.

За результатами проведення зустрічі з батьками учнів та колективом Хотіївського ЗСО І ступеня пропозицій та зауважень до проекту рішення Семенівської міської ради «Про припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради  Чернігівської області шляхом ліквідації» не надходило.

Виходячи із зазначеного, проєкт рішення Семенівської міської ради «Про припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації» підлягає винесенню на розгляд чергової сесії Семенівської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь