Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Припинено юридичну особу Хотіївського ЗСО, обрано старосту: восьма сесія міської ради восьмого скликання відбулася

Дата: 17.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 5925

Фото без описуСьогодні, 17 червня, відбулась чергова восьма сесія міської ради.

З метою погодження порядку денного пленарного засідання всі проекти рішень попередньо розглядались на спільному засіданні чотирьох постійних комісій міської ради.

Першим питанням порядку денного було розпочато повноваження депутата Семенівської міської ради восьмого скликання Підгорної Олени Григорівни, обраної за черговістю кандидата в депутати Семенівської міської ради у єдиному виборчому списку Чернігівської обласної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ», замість депутата, який достроково припинив свої повноваження.

Наступним депутати встановили та затвердили місцеві податки і збори на території Семенівської громади.

Також до порядку денного були включені питання про затвердження на посаду старост у селах Жадове, Довжик, Вільхівка, Єршов, Іванине, Селище, Турове - рішення з даного питання не прийнято; а також у селах Карповичі, Гаті, Красні Лози, Набережне, Хотіївка, Березовий Гай, Кринички, Лісківщина, Прогрес - дане рішення підтримано більшістю депутатів.

Отже, старостою у селах Карповичі, Гаті, Красні Лози, Набережне, Хотіївка, Березовий Гай, Кринички, Лісківщина, Прогрес затверджено ЖОГУ Ніну Василівну.

Більшістю голосів присутніх на сесії депутатів було прийнято рішення про припинення юридичної особи Хотіївського ЗСО І ступеня Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації.

Проєкт рішення «Про припинення юридичної особи Семенівського ЗСО І-ІІ ступенів №5 Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації» було знято з порядку денного сесії після розгляду даного питання на спільному засіданні постійних комісій.

У ході сесії прийнято ряд рішень із земельних питань та питань комунального майна, реорганізовано КП «Янжулівське» шляхом приєднання до КП «Ревна» Семенівської міської ради, затверджено Програму забезпечення житлом громадян, які втратили житло внаслідок пожежі, на 2021 рік та інше.

Загалом до порядку денного пленарного засідання було внесено 67 питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь