Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики Центральної та Східної Європи CISOLAR 2021

Дата: 01.07.2021 14:34
Кількість переглядів: 5444

Фото без описуЗ 6 по 8 липня в м. Київ заплановано проведення низки тематичних заходів присвячених розвитку напрямку сонячної енергетики: 10-та конференція CISOLAR 2021, яка стартує 6 липня онлайн, та виставка систем накопичення енергії IBES 2021.

CISOLAR 2021 – це найбільша виставка в Центральній та Східній Європі, яка об'єднує ключових лідерів галузі сонячної енергетики з понад 20 країн світу.

Захід збере понад 100 провідних компаній та академічних інститутів, які представлять останні технології галузі (модернізоване обладнання, новітні рішення, сучасні сервіси, інноваційні ідеї для ефективного розвитку бізнесу, останні енергетичні технології), що змінюють ландшафт енергетики у всьому світі.

Під час виставки буде продемонстровано обладнання та рішення для розвитку сонячної енергетики в приватних домогосподарства та комерційному секторі, рішення для накопичення енергії, буде можливість отримати консультації з експертами галузі тощо.

Онлайн-конференція IBES 2021 відбудеться 8 липня на спільний платформі з CISOLAR 2021. Виставки проходитимуть паралельно наживо та онлайн.

CISOLAR 2021 та IBES 2021 є відкритими для відвідування всіма зацікавленими за адресою: м. Київ, Проспект Перемоги, 40-б, станція метро Шулявська, виставковий центр «Акко».

Для безкоштовної реєстрації необхідно перейти за посиланням: http://ua.cis-solar.com

Для реєстрації на онлайн-виставку необхідно заповнити форму учасника виставки за посиланням  http://tradeshow-ua.cis-solar.com

У разі виникнення питань щодо участі у заході за інформацією можливо звернутись за телефоном +38 044 344 87 27, або на e-mail: cisolar@ibcentre.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь