Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ефективне використання майна комунальної власності

Дата: 21.07.2021 16:07
Кількість переглядів: 5330

Фото без описуСеменівською міською радою з метою ефективного використання майна комунальної власності, наповнення бюджету територіальної громади проводиться певна робота по здачі об’єктів нерухомості  в оренду.

Станом на 01.07.2021 року договори оренди нерухомого майна комунальної власності, яке перебуває на балансі міської ради, укладені з 25-ма фізичними та юридичними особами. В оренді перебувають 29 будинків та нежитлових приміщень та один цілісний майновий комплекс.

В 2021 році вступив в силу новий законодавчий акт, який регулює питання оренди  майна державної та комунальної власності. Закон України «Про оренду державного та комунального майна» передбачає здачу в оренду нерухомого майна тільки через електронну систему «PROZORRO».

Згідно вимог нового законодавства відділом комунального майна та соціального захисту міської ради переукладено 13 договорів по здачі в оренду приміщень комунальної власності та  проведено два аукціона.

Так, по процедурі проведення аукціону, в будівлі адміністративної будівлі встановлено банкомат АТ КБ «Приватбанк» та розпочало свою роботу бюро технічної інвентаризації комунального підприємства Чернігівської обласної ради «Новгород-Сіверське МБТІ».

Найбільшими платниками орендної плати є акціонерне товариство «Облтеплокомунененерго», яке перахувало міській  раді за першу половину 2021 року  більше 100 тис. грн та ПрАТ «КИЇВСТАР», плата якого склала  майже 50 тис. грн.

За перше півріччя бюджет Семенівської територіальної громади від здачі всіх об’єктів нерухомості поповнився майже на 170 тис.грн.

На теперішній час  проводиться робота по здачі в оренду частин  нежитлового приміщення, яке розташоване по вул. Самойловича, буд. 2В (колишнє приміщення складу). Аукціони по даним об’єктам призначено  електронною системою на
06 серпня 2021 року Умови проведення аукціонів затверджені виконавчим комітетом міської ради та опубліковані на офіційному сайті.

 

Відділ комунального майна та соціального

захисту міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь