Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до показників бюджету процесу, про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл" та ряд інших питань розглянуто сьогодні членами виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.07.2021 15:45
Кількість переглядів: 5328

23 липня 2021 року на засіданні виконавчого комітету Семенівської міської ради було погоджено проєкт рішення міської ради «Про звіт про виконання бюджету Семенівської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року» з подальшим винесенням його на розгляд наступної сесії. Також внесено зміни до показників бюджету та перерозподілено видатки бюджету громади.

З метою розвитку телекомунікаційних мереж членами виконкому надано згоду ТОВ «лайфселл» на розміщення обладнання базової станції мобільного зв’язку власної телекомунікаційної мережі на об’єктах нерухомого майна в с. Погорільці, с. Тимоновичі та в м. Семенівка.

Для підтримки розвитку підприємництва у сільській місцевості та покращення умов життя і праці селян було прийнято рішення про порушення клопотання перед Новгород-Сіверською районної державною адміністрацією щодо надання фінансової підтримки по передачі нетелі багатодітній сім’ї, що виховує 5 і більше дітей та проживає у сільській місцевості.

На засіданні розглянуто та погоджено питання про порушення клопотання перед Чернігівським обласним фондом індивідуального житлового будівництва на селі про надання довгострокового пільгового кредиту на розвиток особистого селянського господарства мешканцю села Жадове.

У рамках сьогоднішнього засідання також прийнято рішення про влаштування на постійне проживання до Територіального центру двох мешканців громади.

Далі за порядком денним було підтримано ряд рішень стосовно об’єктів комунальної власності, благоустрою та соціального захисту.

Загалом усі сімнадцять проєктів рішень були одноголосно підтримані членами виконавчого комітету.

Підводячи підсумки засідання, міський голова звернув увагу членів виконкому, до складу якого входять усі старости сіл громади, про створення центру масової вакцинації населення від COVID-19 у приміщенні Центральної районної бібліотеки. Встановлено графік роботи центру вакцинації з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 14.00 год. починаючи з 23.07.2021 року. Необхідно забезпечити ефективну інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо вакцинації.

 

Організаційний відділ міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь