Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Семенівської міської ради

Дата: 03.09.2021 16:06
Кількість переглядів: 4940

Фото без описуНа сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчого комітету перерозподілено видатки бюджету Семенівської міської територіальної громади з метою збільшення співфінансування на придбання меблів та інтерактивної дошки по використанню субвенції «Нова українська школа».

На ряду з цим розглянуто ряд питань освітньої галузі, а саме: затвердження шкільної мережі закладів загальної середньої освіти Семенівської міської ради на 2021-2022 навчальний рік; закріплення території обслуговування за закладами освіти; встановлення наповнюваності різновікових груп у закладах дошкільної освіти - до 10 дітей; відкриття інклюзивного класу у Семенівській гімназії №2 та 12 груп продовженого дня по всіх закладах освіти.

Наступним члени виконкому підтримали питання щодо порушення клопотання перед Чернігівською облдержадміністрацією про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці с. Лосівка, яка народила і виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей.

Також затверджено середню вартість ритуальних послуг для відшкодування витрат на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності і осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Семенівської міської ради.

З метою реалізації Програми «Якісна медицина» Семенівської міської ради на 2021-2023 роки прийнято рішення про придбання за рахунок коштів бюджету громади житловий будинок, розташований за адресою: провулок Б.Хмельницького, буд.3, м. Семенівка, для забезпечення службовим житлом лікарів.

На засіданні виконавчого комітету також прийняті рішення: щодо присвоєння поштових адрес, надання матеріальної допомоги мешканцям громади, а також з питань соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

 

Організаційний відділ

Семенівської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь